Bent u op zoek naar thuisverpleging?

Bij Buurtverpleegkundige is het ons doel om u te helpen beter te worden, uw onafhankelijkheid te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk zelfstandig kan wonen in het comfort van uw eigen huis. Wij stemmen onze diensten individueel af op uw behoeften. Wij zijn bovendien 24 uur per dag beschikbaar om te reageren op uw noodgevallen.

 

Wij kiezen er bewust voor om ons team van thuisverpleegkundigen klein te houden, zo krijgt u niet elke dag een andere verpleegkundige over de vloer. Dit geeft u en ons het voordeel van intensief persoonlijk contact, wat dan weer goed is voor de opvolging die wij aan onze patiënten willen geven. Zo kan Buurtverpleegkundige u kwaliteitsvolle verzorging garanderen.

 

Wat zeggen onze patiënten? 

“De verpleegsters van Buurtverpleegkundige komen al meer dan een jaar bij mijn moeder. Ze hebben altijd een oplossing gevonden voor al haar medische problemen. De verpleegkundigen zijn vriendelijk, lief, hardwerkend, geduldig en hebben altijd tijd om ons het beste advies te geven. Het is een hele opluchting om iemand gevonden te hebben waarop je kunt vertrouwen.”

Tine uit Kermt

“De extra hulp voor mijn oudere vader was hard nodig – wij konden het eigenlijk al lang niet meer aan – en de verpleegkundige ging verder dan wat werd gevraagd. Niet alleen verzorgde ze hem uitstekend, maar ze maakte ook even tijd voor een babbel en adviseerde ons (de kinderen) over de beste gang van zaken.”

Theo uit Alken

“Na een lange periode in het ziekenhuis zocht ik voor mijn moeder zorg aan huis. Ik kon dit niet alleen meer aan. De verpleegsters van Buurtverpleegkundige kwamen kennismaken en ik voelde me meteen gerust gesteld: de zorg die mijn moeder kreeg was niet alleen heel goed en professioneel, maar werd met liefde en mededogen gedaan, zoals ik het ook zelf zou doen.”

Maria uit Sint-Lambrechts-Herk

Ons team van verpleegkundigen

Josine Michels

 Josine is verpleegkundige met als specialisatie geriatrie en palliatieve zorg. Na haar opleiding tot verpleegkundige, koos ze er voor om te gaan werken als thuisverpleegkundige. Josine heeft veel interesse in pijnbestrijding en palliatieve zorg.

Sarah Schuerwegen

Als verpleegkundige en als referentie-verpleegkundige wondzorg heeft Sarah gekozen om zich in de thuisverpleging verder te ontplooien. Sarah is een jonge en ambitieuze verpleegkundige. Samen met Josine is ze uw vaste thuisverpleegkundige.

Dorothy “Dotje” Clabots

Dotje is een ervaren thuisverpleegkundige. Ze koos op het einde van haar opleiding tot verpleegkundige, al bewust voor het specialisatiejaar thuisverpleging. Zij is zich altijd blijven bijscholen en heeft ook de opleiding palliatieve zorg gevolgd.

Christine Bulen, moet door ziekte haar jarenlange engagement als thuisverpleegkundige stopzetten. Team Buurtverpleegkundige dankt Christine voor de prettige en collegiale samenwerking.